Fleur de Santé

Antalet röster: 1. Betyg: 3 / 5

Nätbutiken till Fleur de Santé säljer naturliga skönhetsprodukter och hudvårdsprodukter av hög kvalitet. Köp allt inom hudvård, makeup och parfym.

See more >>

Fleur de Santé Rabattkod Juli 2022 :

Det finns för tillfället inga aktiva rabatter

Lägg till din e-post nedan och vi kommer att låta dig veta så fort vi har nya rabatter. Missa inte nya Fleur de Santé rabattkoder!

Löpt ut eller osäkra rabatter :

3

Giltigt från: 2014-03-24 Giltigt till: 2014-04-07

Kr 150,- rabatt

Exklusiv

Kr 150,- rabatt - Exklusiv rabattkod i samarbete med Fleur de Santé för användare av Kupongkod.se. Välj och vraka bland ett brett utbud av skönhetsprodukter hos Fleur de Santé och få 150,- kronor rabatt genom att använda vår Fleur de Santé rabattkod vid köp för minst 500,- kronor. Koden gäller t.o.m. 7. april 2014!

Fleur de Santé
Fleur de Santé har mer än 200 produkter under sitt eget märke uppdelat mellan 45 undermärken för såväl kvinnor som män. Fleur de Santé har alltid aktivt valt att fånga sina kunder direkt utan att använda sig av återförsäljare med det enda syftet att erbjuda sina kunder hög kvalitativa skönhetsprodukter till prisvärda låga priser. Fleur de Santé svenska kundsupport och operationella avledning är belägen i Malmö och de finns alltid tillgängliga för att hjälpa alla sina kunder på bästa möjliga sätt!