PaxLux

Antalet röster: 1. Betyg: 3 / 5

Hos PaxLux har PaxLux varierande väggdekorationer för alla smaker. 

See more >>

PaxLux Rabattkoder för Juni 2022 :

Lägg till din e-post nedan och få de senaste PaxLux rabattkoder gratis. Missa inte nya PaxLux rabattkoder!

1

Giltigt från: 2012-08-22 Giltigt till: Okänd

FRI FRAKT

FRI FRAKT - Spara 39,- kronor! Om du köper för minst 500,- kronor kommer du att få gratis frakt på din beställning. Ingen Paxlux rabattkod behövs!

KLICKA FÖR RABATT

Löpt ut eller osäkra rabatter :

1

Giltigt från: 2012-08-22 Giltigt till: 2012-09-02

GRATIS GÅVA

GRATIS GÅVA - Just nu får du välja mellan 6 olika gåvor när du handlar på PaxLux.se. PaxLux erbjudandet gäller fram till 2. september 2012 och du behöver inte en PaxLux rabattkod för att aktivera erbjudandet. Gåvan kommer att läggas till din order om du är berättigad!

KLICKA FÖR RABATT

 

Självhäftande väggdekor & kakeldekor
 
Vackra väggdekorationer för alla rum
Känner du att något saknas i sovrummet eller vill ni skapa ett roligt och utbildande lekalternativ för barnen? Hos PaxLux har PaxLux varierande väggdekorationer för alla smaker.
 
Text som väggdekor
Tänk att få vakna på morgonen och få öppna ögonen till några uppmuntrande ord. Vilken underbar start på dagen! Om du letar efter en inspirerande väggtext till hemmet så kan PaxLux erbjuda ett flertal olika kombinationer. Allt från kända citat till passande ordspråk.
 
Självhäftande kakeldekor
Ett stort sortiment av kakeldekor och kakelrecept. Förändra ditt kök eller badrum i ett kick! Fördelen med självhäftande kakeldekor, är precis som med väggdekor, att man kan byta ut dem om man tröttnar och därmed alltid ha ett fräscht hem som passar dig!