TASSIMO

Antalet röster: 1. Betyg: 2.0 / 5

TASSIMO är en internationell tillverkare av maskiner för bryggning av varma drycker, som kan göra kaffe och andra varma drycker av hög kvalitet med endast en knapptryckning.

See more >>

Kategorier

TASSIMO Rabattkoder för Juli 2022 :

Det finns för tillfället inga aktiva rabatter

Lägg till din e-post nedan och vi kommer att låta dig veta så fort vi har nya rabatter. Missa inte nya TASSIMO rabattkoder!

Löpt ut eller osäkra rabatter :

0

Giltigt från: 2014-10-16 Giltigt till: 2014-10-21

15% rabatt

15% rabatt - Tassimo rabattkod ger dig 15% rabatt. Giltig till och med den 21. oktober 2014 23:59. Minsta beställningsvärde är 500,- kronor. Allmänna villkor för e-butik gäller. Detta erbjudande kan inte användas tillsammans med andra erbjudanden.

TASSIMO
TASSIMO har även ett växande urval av dryckesmärken som inkluderar Twinings, Carte Noire, Kenco, Suchard, Cadbury, Costa och Milka. TASSIMO erbjuder en mängd T DISCs-paket som fungerar enbart med TASSIMO-bryggaren. Varje T DISC har ett streckkodläsarsystem så att bryggaren känner igen och anpassar bryggningen automatiskt för att alltid skapa den perfekta koppen! TASSIMO har vuxit till ett starkt märke i sin egen rätt med många miljoner medlemmar som drar nytta av kampanjer, exklusiva erbjudanden och kostnadsfri internationell leverans.